Pomoć

+381 65 52 690 09

Restorani

Bolji Život

Restorani "Bolji Život 1" i "Bolji Život 2" za sve vrste proslava i veselja. Punih 25 godina postojanja u službi vaših najlepših trenutaka. Kapacitet od 300-500 gostiju u renoviranim prostorijama pružiće vama i vašim gostima nezaboravni doživljaj.

Princ

Restoran "Princ" nalazi se na samo jedan kilometar od centra Niša na putu za Medoševac. Velika sala je kapaciteta do 400 gostiju a mala sala kapaciteta do 200 gostiju i namenjene su svim vrstama proslava. Sve veći broj veselja i zadovoljnih mušterija dokaz su našeg kvaliteta.

Crystall Light

Ukoliko ste ljubitelj perfekcije, restoran "Crystal Light" je pravo mesto za Vas. Proslavite svoje najlepše i najradosnije trenutke u našem restoranu koji se prostire na 600m2, sa raspoloživim kapacitetom od 360 zvanica. Kako dolikuje, zalijte sve to visoko brendiranim pićima i vinima vinskih kuća sa zavidnim renomeom.

Tami Residence

Hotel Tami Residence se nalazi u Nišu i otvoren je septembra 2009.god. Hotel je visokog standarda kategorije 4 zvezdice i leži u srcu kongresno-sportskog kompleksa istoimene kompanije. Smešten je na jednom od najlepših vidikovaca grada Niša na svega 2 km od centra grada sa odličnom povezanošću sa poslovnim jezgrom grada.

Saloni venčanica

Glamour

Novi kutak namenjen budućim mladama koji za ideju ima, ne samo posebnu ponudu haljina ili aksesoara, već i poseban tretman koji će značiti divnu saradnju. Salon venčanica "Glamour" sarađuje sa par svetski poznatih dizajnera koji godinama unazad postavljaju standarde kada je u pitanju program venčanica.

Cloud 9

Salon venčanica “Cloud Nine” predstavlja novu kariku u svetu venčanja, nastao pre svega u želji da pruži budućim mladama viši tretman i ugođaj kakav zaslužuju. Pažljivom selekcijom i odabirom dizajnera, učinićemo da biranje venčanice postane nezaboravni deo planiranja Vašeg najlepšeg dana.

Afrodita

Pravo mesto za buduće mlade sa istančanim ukusom. Salon venčanica "Afrodita" pruža usluge iznajmljivanja i prodaje ekskluzivnih venčanica Avenue Diagonal by Pronovias i Cosmobella Milano.

Say Yes Forever

U saradnji sa najvećim francuskim modnim kućama i asocijacijom The Sposa Group, studio venčanica "Say Yes Forever" nudi svojim klijentima mogućnost da vide i iznajme najunikatnije, najekskluzivnije i najmodernije venčanice Divina Sposa, Miss Kelly, Kelly Star, Just For You, Miss Paris, Collector i Elianna Moore...

Poslastičare

Dragana Torte

Torte za sve vrste proslava, kolaci i ketering. Dodjite i uverite se sami!

Cvećare

Bambus

2004. godine otvorili smo vrata cvećare "Bambus" kako bi Vama bili na usluzi i napravili nezaboravne cvetne priče. Vlasnica je završila školu pejzažne arhitekture i sa sobom nosi više od 20 godina iskustva u radu sa cvećem. Neiscrpna kreativnost, ljubav prema cveću i preduzetnički duh učinili su da Vaše želje pretvori u cvetnu realnost.