Pomoć

+381 65 52 690 09

Kako odabrati odgovarajuću količinu i boju

 1. Na početku forme za naručivanje naših pozivnica, na prvom mestu je potrebno odabrati količinu, izborom željene vrednosti u padajućem meniju. U padajućem meniju, na levoj strani je navedena količina i cena pozivnica po komadu za tu količinu dok je sa druge strane, prikazana ukupna cena za naznačenu količinu.
 2. Nakon toga je potrebno odabrati dominantnu boju Vaše pozivnice.
 3. Prilikom odabira koverte, ukupan iznos porudžbine biće uvećan za iznos cene koverata za izabranu količinu pozivnica. Izbor koverte je opcionalna stvar. Ukoliko želite Vaše pozivnice bez koverti, izaberite opciju "Ne želim kovertu".
 4. U slučaju da posedujete naš vaučer, u naznačenom polju upišite kod sa Vašeg vaučera. Nakon upisivanja koda, pritisnite taster "ENTER" kako bi bila izvršena validacija koda. U koliko ste ispravno uneli kod, pojaviće se taster "AKTIVIRAJ POPUST". Klikom na ovaj taster, iznos Vaše porudžbine biće umanjen za vrednost popusta.
Uputstvo za naručivanje - količina i boja

Kako personalizovati Vašu pozivnicu

 1. Naredni korak podrazumeva personalizaciju Vaše pozivnice. Prvenstveno je potrebno uneti imena mladenaca koja ce biti uklopljena u postojeći dizajn pozivnice.
 2. Takođe, potrebno je navesti Vaš datum venčanja, tako što će te odabrati datum iz kalendara, koji se pri unosu pojavljuje.
 3. Nakon toga, sledi polje gde je potrebno uneti mesto održavanja i vreme početka Vašeg slavlja. Prethodna tri polja su obavezna.
 4. Na kraju ovog dela ostavljen je prostor za Vaš jedinstveni tekst, u slučaju da želite drugačiji tekst na Vašoj pozivnici. Ovo polje nije obavezno i ukoliko ga ne popunite, podrazumeva se da ste izabrali postojeći tekst.
Uputstvo za naručivanje - personalizuj pozivnicu

Kako uneti kontakt podatke

 1. Na samom kraju forme za naručivanje, potrebno je uneti kontakt podatke. Prvo polje je rezervisano za Vaše ime.
 2. Nakon toga sledi polje gde je potrebno navesti Vašu e-mail adresu. U poslednjem polju, potrebno je uneti Vaš broj telefona.
 3. U slučaju da želite besplatan primerak odabranog proizvoda, potrebno je da kliknete na taster "Poruči besplatan primerak".
 4. Klikom na taster "Poruči pozivnice", naručujete izabranu količinu proizvoda.

Nakon porudžbine proizvoda kontaktiraće Vas naš dizajnerski tim kako bi potvrdili Vašu porudžbinu i zajedno došli do savršenog rezultata u najkraćem mogućem roku.

Uputstvo za naručivanje - kontakt informacije